Levering, verzendkosten en retouren

Wij willen voor jou en het milieu zo efficient mogelijk verzenden en daarom berekenen wij de best mogelijke verzendoptie voor iedere bestelling. Hieronder vind je alle opties die beschikbaar zijn. Heb je een vraag, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Levering

Snelle levering is belangrijk, je wilt immers snel met je producten aan de slag en van genieten. Daarom verzenden wij alle bestellingen elke dag aan het einde van de dag. Het komt echter wel eens voor dat door drukte het iets langer duurt maar nooit langer dan 2 werkdagen. Via email houden wij je op de hoogte van de status van je bestellen.

Verzending voor peperzaden:

De zaden van al onze chilipepers worden verzenden met reguliere post in een airmail enveloppe (dus bubblewrap om ze te beschermen tegen vorst, hitte, vocht en stoten). Daarmee kunnen wij concurrerend zijn met de markt maar ook snel, goedkoop en milieuvriendelijk leveren. Bestel je naast peperzaden ook een van onze andere producten dan dien je rekening te houden met onderstaande kosten.

Verzending voor producten als sauzen, nootjes etc:

Afhalen:Kosten:
In ZoetermeerGratis
Bezorgen (inclusief verpakking):
In Zoetermeer:Gratis vanaf € 15,- (anders € 1,95)
Alleen zaden besteld dan betaal je:€ 1,50
In Nederland tot 10 kilo (pakket)€ 6,50
Alle Nederlandse bestellingen boven € 55,-
en Belgische bestellingen boven € 60,-
Gratis
België met Track & Trace (tot 24kg)€ 9,95
Duitsland met Track & Trace (tot 24kg)€ 12,26
Verenigd Koninkrijk met Track & Trace (tot 24kg)€ 14,99
Frankrijk met Track & Trace (tot 24kg)€ 17,44
Italië met Track & Trace (tot 24kg)€ 18,80
Other EU countries:Ask for shipping quote to reduce costs
International non EU orders€ 24,12

Pakketdienst:

Omdat wij ook kwaliteit en snelheid belangrijk vinden versturen wij alle bestelling zelf of via PostNL.

PostNLm bezorging

Retouren

Wij willen gelukkige klanten, ben je niet (helemaal) gelukkig met je bestelling dan stuur je deze gewoon terug, wij betalen de kosten. Hier zitten uiteraard wel een paar spelregels aan en die vind je hieronder:

Het proces:

1) Retouren dienen binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling te worden gemeld bij ons.
2) Na de aanmelding stuur je de bestelling binnen 14 dagen aan ons retour via PostNL (standaard incl track & trace), deze kosten betalen wij.
3) Bij ontvangst van de retour gestuurde bestelling zullen wij de bestelling crediteren en het bedrag inclusief de betaalde (retour-)verzendkosten op je rekening storten. Dit zal niet langer dan 2 werkdagen duren na ontvangst van de retour gekomen bestelling.

In welke staat moeten de producten in mijn bestelling zijn?

Retourneren binnen de termijn is geen probleem. Je dient er alleen wel voor te zorgen dat de producten in exact dezelfde staat retour gestuurd worden als dat ze door jou zijn ontvangen. Dat betekent dat alle producten ongeopend, schoon en onbeschadigd dienen te zijn. Alleen dan kom je in aanmerking voor een retour.

Hoe moet ik mijn bestelling verpakken om te retourneren?

Het liefst ontvangen wij de bestelling in dezelfde verpakking als dat wij het naar jou hebben gestuurd. Op deze manier is de kans op beschadigingen het kleinst en kunnen wij met de producten mogelijk iemand anders blij maken. Heb je de originele verpakking niet meer dan voldoet een stevige doos die goed af te sluiten is. Vul de doos eventueel op met karton (restmateriaal) of ander soort papier (denk aan keukenrol). Wij houden wel van zo min mogelijk belasting voor het milieu dus zaken als faomchips hoeft niet perse van ons. Zolang de producten maar niet kunnen verschuiven en erg een beschermlaagje om heen zit moet het goed gaan.

Welke adres kan ik gebruiken om mijn bestelling retour te sturen?

Het adres staat ook op de doos van je bestelling maar hier komt hij nog een keer:

Heetste Peper.nl
Sterappelhof 36
2728KR Zoetermeer

Let op dit is geen bezoekersadres, langs komen kan uitsluitend op afspraak om teleurstelling te voorkomen.

Hoe meld ik een retour aan?

Op de manier die jij prettig vindt. Dat kan via email maar ook via de Facebook Pagina (of door een simpele reply op je oorspronkelijke bestelbevestiging).

HeetstePeper.nl

Sterappelhof 36 (alleen op afspraak)
Zoetermeer
KvK: 71586687
BTW: NL002111940B54
Email: pieter@heetstepeper.nl
Mob: 06-290 27 775